• Fragt fra 49 kr Fri fragt fra 599 kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Kundeservice 75 77 18 24
  • Log ind

DKK 229,00
På lager

De genanvendelige drikkeflasker holder dine drikke perfekt kolde i 24 timer og varme i 12 timer. 

Drikkeflasken samt indersiden af låget er fremstillet i 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål 18/8. Perfekt på farten, uanset om du har te, kaffe, lemonade eller iskoldt vand i din flaske, da flasken hverken modtager eller afgiver smag. Dine drikkevarer er ikke i kontakt med plastik, så du skal aldrig bekymre dig om BPA, kemi eller hormonforstyrrende stoffer. 

Lavet så den kan holde for livet. Fyld den - og det er 900 gange bedre for miljøet istedet for at købe en plastikflaske. 

Flasken kan indeholde 750 ml.

Drikkeflaskerne tåler ikke opvaskemaskine.

Vi anbefaler, at drikkeflasken skylles med varmt vand efter hver brug, især hvis flasken bruges til at opbevare en anden væske end vand. Til dyb rengøring foreslår vi at bruge varmt vand, mild sæbe og en flaskebørste. Hvis du ønsker et mere organisk alternativ, kan du bruge en opløsning lavet af eddike og en teskefuld natron - det er lige så effektivt.

Når de først er vasket, så lad dem tørre med hætten og flaskehalsen nedad for at lade vandet strømme ud. Dette kan også bruges til bare at tørre flasken generelt, så at den ikke kommer til at lugte indelukket.

Varenr: 2949039