• Fragt fra 49 kr Fri fragt fra 599 kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Kundeservice 75 77 18 24
  • Log ind

Bagsværd Lakrids

Prøv den prisvindende lakrids fra Bagsværd Lakrids

Bagsværd lakrids 

Bagsværd Lakrids er en dansk producent af gourmetlakrids, der er kendt for at lave lakrids af høj kvalitet med en enestående smag. Virksomheden blev grundlagt i 2015 af ingeniør Søren Beier i julen, hvor han sammen med hans familie eksperimenterede med at lave lakrids. Dette tog om sig og inden længe havde Søren sammen med hans ven Morten, lanceret bagsværd lakrids.

Søren Beier er en passioneret lakridselsker, der har en mission om at lave den bedste lakrids i Danmark. Bagsværd Lakrids tilbyder et bredt udvalg af lakridsprodukter, herunder varianter med salt lakrids, sød lakrids og meget mere. Deres produkter er fremstillet af de fineste ingredienser og er lavet i på deres produktionssted i Bagsværd. Virksomheden bruger kun naturlige ingredienser i deres lakrids, herunder lakridsrødder, sukker og mel, hvilket giver en autentisk og rig smag.

Hvis du er på udkig efter en autentisk og gourmet lakridsoplevelse, er Bagsværd Lakrids et oplagt valg. Deres lakrids er håndlavet med passion og kærlighed til håndværket, og deres enestående smag og stærke lakridssmag vil helt sikkert overraske og glæde dine smagsløg.

Lakridsens form

Lakridsen er kendetegnet ved dens rustikke papir-indpakning, som de forskellige smagsvarianter er indpakket i, og kommer i plader af lakrids, som man selv skærer ud ved stuebordet.

Og hvorfor så det?

Jo, lakridsen har ikke en traditionel fast form, men en meget tyktflydende masse, der stabiliserer sig selv ved at ligge i større plader. Lakridsen optager og afgiver fugt til omgivelserne. Derfor er den pakket i luftgennemtrængeligt papir, så den ikke bliver våd eller hård. Man skal ikke lægge sin lakrids i cellofan.

Prisvindende lakrids

Bagsværd Lakrids har vundet flere priser og anerkendelser for deres intense lakrids, herunder guld ved The Liqourice Taste Awards i 2020, Bronze i 2019 og sølv i 2018, og deres produkter sælges i dag i butikker over hele Danmark. Deres luksus lakrids er også populær blandt madelskere og lakrids-entusiaster i hele Danmark

Nyd velsmagen fra aromatisk lakrids fra de to danske herrer.