• Fragt fra 49 kr Fri fragt fra 599 kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Kundeservice 75 77 18 24
  • Log ind

Kaffe med smag

Her finder du vores udvalg af kaffebønner med smag

Kaffetypen kaldes også for smagskaffe. En smagskaffe er en friskristet kaffebønne som har fået tilsat aroma/smag. Herved får den færdigbryggede kaffen en meget tydelig smag af f.eks. chokolade, karamel, vanilje m.m.

I daglig tale kaldes denne type kaffe ofte for chokoladekaffe, karamelkaffe osv. Kaffen egner sig godt til dessert, efter en god middag, eller bare som hygge kaffe under et godt tæppe. Vores kaffebønner med smag egner sig godt til både filterkaffe og til stempelkande. Enkelte brygger den også på espressomaskine. 

På siden finder du også vores julekaffe. Kaffen kan købes hele året rundt, da mange sætter pris på den helt specielle kaffesmag.

Påskekaffe
kaffe til påsken
PåskekaffeDKK 65,00Køb
Fåes i Mængde200 gram, 400 gram, 1000 gram
ristet hasselnød kaffe
ristet hasselnødde kaffe
ristet hasselnødkaffe
ristet hasselnøddekaffe
ristet hasselnød aromakaffeDKK 65,00Køb
Fåes i Mængde200 gram, 400 gram, 1000 gram
sjælefryd kaffe
sjælefrydkaffe
Sjælevarmer
Sjælefryd aromakaffeDKK 65,00Køb
Fåes i Mængde200 gram, 400 gram, 1000 gram
Vanilje AromakaffeDKK 65,00Køb
Fåes i Mængde200 gram, 400 gram, 1000 gram
Chokoladekaffe
Chokolade aromakaffe
kaffe med chokoladesmag
Chokolade aromakaffeDKK 65,00Køb
Fåes i Mængde200 gram, 400 gram, 1000 gram
Karamelkaffe
Aromakaffe
smagskaffe
kaffe med smag af karamel
Karamel aromakaffeDKK 65,00Køb
Fåes i Mængde200 gram, 400 gram, 1000 gram
irish cream kaffe baileykaffe
cream kaffe
bailykaffe
kaffe med bailysmag
Irish Cream AromakaffeDKK 65,00Køb
Fåes i Mængde200 gram, 400 gram, 1000 gram

Bemærk

Hvis man selv maler sin kaffebønne med smag på en kaffekværn, vil kværnen tage lidt smag af den pågældende aroma. Det betyder at de næste portioner af friskmalet kaffe vil have lidt smag af f.eks. chokolade.

Vores kaffebønner kan købes som hele bønner, malet til filter, malet til stempelkande, eller malet til espressokaffe.

Nørre Snede Kafferisteris smagskaffe adskiller sig fra andre gode aromakaffer ved at være friskristet, og ved at kombinere den dejlige aroma med kvaliteterne ved hele friskristede kaffebønner.

Smagskaffe indeholder ikke sukker eller sirup, kun aroma. Ønskes en sød kop kan man tilsætte sukker eller en kaffesirup.

Smagskaffe

Kaffekulturen har ændret sig markant de seneste år. Der er ikke længere kun tale om den klassiske kop sort kaffe, men der er kommet en række forskellige varianter og smagsnoter til. En af de mest populære er kaffe med smag.

Hos Nørre Snede Kafferisteri har vi specialiseret os i at lave kaffe med forskellige tilsatte smagsnoter. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en række forskellige varianter, herunder karamelkaffe og chokoladekaffe. Kaffen er lavet ved at friskristede bønner, blandes med en smags aroma, som giver den ekstra tilsatte smag til kaffen.

Hvad er de mest populære kaffesmagsvarianter?

Der er mange forskellige kaffesmagsvarianter, og det afhænger af den enkelte persons præferencer. Nogle af de mest populære kaffesmagsvarianter er dog karamelkaffe, chokoladekaffe, og sjælefryden. Disse smagsvarianter tilføjer en ekstra dimension til kaffen og kan give en lækker smagsoplevelse.

Vores smagskaffe egner sig særligt godt som dessertkaffe. Det er vigtigt at huske, at smag er subjektiv, så det er altid en god idé at prøve forskellige smagsvarianter og finde ud af, hvad der passer bedst til dig og dine smagsløg. Er man til mørk chokolade er chokolade kaffen perfekt, eller er man mere til vanilje, hasselnød eller irish cream så er der også en kaffe der passer dertil.

Er kaffe med smag sødere end almindelig kaffe?

Ja, kaffe med smag er generelt sødere end almindelig kaffe, da der tilføjes smagsnoter som karamel eller chokolade, som giver en sødere smag til kaffen. Det er vigtigt at bemærke, at mængden af smagsnoter kan variere, og derfor kan smagen også variere fra brand til brand. Men generelt vil kaffe med smag være mere sød end almindelig kaffe. Derudover kan man også tilføje sukker eller sødemiddel, hvis man ønsker en endnu sødere smag i sin kaffe med smag.