• Fragt fra 37 kr Fri fragt fra 500 kr
  • Levering indenfor 1-3 dage
  • Kundeservice 75 77 18 24
  • Log ind

Butik og arrangementer

Butikken

I forbindelse med vores kafferisteri har vi indrettet en butik og en lille kaffestue. Her finder man en spændende butik, med et stort udvalg der normalt kun ses i byer der er meget større. Butikken er indrettet i en hyggelig stil. Her finder du selvfølge et stort udvalg af friskristet kaffebønner og udstyr til kaffebrygning, men også  te, chokolade, spiritus, specialiteter, gavekurve m.m..

I vores kaffestue kan man nyde en espresso, cafe latte, cappucino eller noget helt 4. - selvfølgelig brygget på husets egen specialristede kaffe.

I sommerhalvåret sælges gammeldags isvafler. Vi sælger Ryåis fra Aabybromejeri. Dansk flødeis når det er bedst. Isen serveres med vores egen hjemmelavede guf.

 

Åbningstider 2019:

Mandag: 12:00-17:00
Tirsdag: 12:00-17:00
Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag: 10:00-17:00
Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-13:00
Søndag: Lukket

Kontakt butikken på: 75771824
Vores åbningstider justeres løbende. Følg dem her på siden

 

Arrangementer

Vi tilbyder forskellige former for besøg og arrangementer. Er du med i en gruppe der gerne vil på besøg, kan du booke vores faste Foredrag og besøg i kafferisteriet. Vi afholder også andre former for arrangementer. Her kan bla. nævnes romsmagning, ginsmagning, portvinssmagning, m.m. Disse arrangementer kan bookes til grupper, men man kan også tilmelde sig til de åbne arrangementer som løbende bliver slået op under vores arrangementskalender.  

Foredrag og besøg i kafferisteriet

Historien om Nørre Snede Kafferisteri er både spændende og inspirerende. Derfor ønsker mange mindre og større grupper at komme på besøg. Dette arrangement tilbyder vi til grupper mellem 10-25 personer. Besøget har en varighed på 1,5-2 timer. Under besøget vil indehaver Brian Sigtenbjerggaard fortælle den fascinerende historie om tilblivelsen af Nørre Snede Kafferisteri. Brian vil også fortælle generelt om kaffe, ristning af kaffe m.m. Besøget slutter af med forskellige smagsprøver på kaffe, og mulighed for at handle i vores spændende butik.

Pris: 100,- pr. person

Arrangementskalender:

 

 

 

Butik og arrangementerButik og arrangementerButik og arrangementer