Håndlavet Lakridskaramel – SØD.
Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
Min nettovægt 160 g
Ingredienser (DK/NO/SE): Sukker/socker, glukosesirup, sødet/sötad kondenseret mælk/mjölk, helt hærdet palmekerneolie, pulveriseret rålakrids, vegetabilsk emulgator/emulgeringsmedel: mono- og diglycerider, salmiak, havsalt, farve/färg: vegetabilsk kul/kol, overfladebehandlet/ytbehandlad (shellak).
Næringsindhold (DK/NO/SE), nutrient content (EN), Nährstoffgehalt (DE), pr. 100 gram:
| Energi/energy: | 1828 kJ/436 kcal |
| Fedt/fat/Fett: | 16 g |
| – heraf mættede fedtsyrer/-syror, of which saturated fatty acids, davon gesättigte Fettsäuren: | 15 g |
| Kulhydrater/carbohydrates/Kohlenhydrate: | 70 g |
| – heraf sukker/socker-arter, of which sugars, davon Zucker: | 51 g |
| Protein: | 2,4 g |
| Salt/Salz: | 0,4 g |
Opbevaring/förvaring: Tørt og ikke for varmt.
Minimer indtag, hvis du lider af forhøjet blodtryk.