• Fragt fra 49 kr Fri fragt fra 599 kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Kundeservice 75 77 18 24
  • Log ind

DKK 219,00
På lager

Aya & Ida CUP2GO

Det har aldrig været nemmere at være på farten med omtanke for miljøet. CUP2GO er praktisk og smuk og også et bædredygtigt alternativ til engangskrus med plastiklåg. 

Denne CUP2GO er udviklet, så du kan medbringe din varme drik på farten men stadig have mulighed for at drikke af koppen indenfor et rimeligt tidsrum. Derfor holder CUP2GO ikke varm i 12 timer og kold i 24 timer som Aya & Idas drikkeflasker. Ved varme drikke med en starttemperatur på 90 grader, hvor låget straks skrues på koppen, falder temperaturen med ca. 10 grader hver halve time. 
Koppen har et praktisk låg, som nemt kan åbnes og lukkes med én hånd. Termokoppen har også, som Aya & Idas andre produkter, dobbeltvæggede sider beklædt med et kobberlag, hvilket sikrer, at CUP2GO ikke bliver varm at holde på. 
Koppens låg er udviklet til at være rigtig god at drikke af, samtidig med at det sikrer dig, at dine varme dråber forbliver i koppen hvis koppen ved et uheld vælter eller bliver rystet.

Den stilrene CUP2GO kaffekop tåler opvaskemaskine. Den kan gå ind under de fleste kaffemaskiner og passer i de fleste kopholdere. den ligger godt i hånden og du undgår at brænde fingrene. 

Koppen indeholder 500 ml. 

Varenr: 2949055