• Fragt fra 49 kr Fri fragt fra 599 kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Kundeservice 75 77 18 24
  • Log ind

DKK 559,00

18+

Vi gør opmærksom på, at du skal være 18 år eller derover for at købe dette produkt.

På lager

Huset blev grundlagt i 1877 af Sir Alexander Williams, en stor beundrer og connaisseur af sherry – og Arthuur Humbert, specialist i internationale relationer.
I 1960’erne besluttede José, Nicolás, Jesús og Angel, som var medlemmer af Medina familien og arbejdede på andre Jerez vinhuse, at starte eget vinhus: José Medina y Compañia. Seneste tilegnelse var Williams & Humbert, som nu lægger navn til alle Medinas aktiviteter.

Huset har vundet stort anerkendelse for deres sherry, brandy og rom. Masterblenderen udvælger nøje mellem de mest eksklusive rom fra Barbados og Guyana. To lande med deres egen romstil. Begge lande laver nemlig rom på pot stills og kolonneapparat. Den kraftige og aromatiske rom laves på pot stills og den mere blide og afrundede på mere moderne kolonneanlæg.

Dos Maderas TASTING KIT består af en flaske Dos Maderas 5+5 rom (70 cl) og 4 små samples: Guyana-Barbados rom (udgangspunktet), Dos Cartados ekstreme tørre sherry, Dos Maderas 5+3 rom og Don Guido ekstreme søde PX sherry. Processen starter med at 5 år gammel Guyana-Barbados rom kommer til Jerez, hvor den lægges i 20 år gamle Dos Cartados fade. Efter tre år er så Dos Maderas 5+3 rommen færdig at drikke. Noget af denne 5+3 rom fyldes nu i 20 årige Don Guido PX fade, og efter yderligere 2 år er så Dos Maderas 5+5 rom færdig (den store flaske).

Meningen er at der først smages på den rå rom sample. Herefter den tørre sherry, for at få en idé om, hvad der kommer til at ske med rommen. Nu smages Dos Maderas 5+3 rom, hvor de tydelige spor af den tørre sherry bør kunne fornemmes. Tiden er nu inde til den søde sherry, igen for at forberede sig til det endelige resultat - Dos Maderas 5+5!

Gem gerne en lille smule Don Guido PX, som du blander med din sidste sip af 5+5 rommen - det er en fuldendelse af rom og sherry!

 

Dos Maderas 5+3

Duft

Yderst blød og elegant i næsen. En bred palette af duftaromaer, der er svære at sammenligne

Smag

Ristet smag i munden med hints af vanille og nødder

Eftersmag

Elegant og vehængende, blød med melasse noter

Kommentar

Nydes med fordel ren i et velegnet glas, men også meget brugt af bartendere i diverse cocktails.

Dos Maderas 5+5

Duft

Rund og fløjelsblød duft af fad, kryderier og sødme

Smag

Blød og delikat med noter af rosin, figen og vanilje

Eftersmag

Den unikke sammensmeltning af kulturer giver rommen en lang afrundet sødme

Kommentar

En fantastisk rom med sødme udelukkende fra sherry- fadets vægge!

Dos Cortados Oloroso Sherry

Skarp, intens og kompleks på næsen med noter af hasselnød og tørrede frugter. Tør med et behageligt indhold af syre - en lang, fyldig og elegant gane. Sherry med duft af amontillado og smag af oloroso.

Don Guido Pedro Ximenz Sherry

Tæt, mahogni-sort og tykflydende. Karakteristisk Pedro Ximenez-, rosin- og figenaromaer med runde, underliggende balsamiknoter. Næsten sirupagtig sød og lang finish, der efterlader sødme og aromaer i munden og næsen i lang tid.

Varenr: 2633086