Nyheder

 • Sammesæt en julegave efter dine ønsker

  Som noget nyt er det nu muligt at sammensætte en julegave/gavepakke efter egne ønsker. Man vælger en tom gavekasse, under kategorien "2016 Julevarer". Herefter kan man frit vælge de varer man ønsker lagt i julegaven. Når vi modtager bestillingen pakker vi det hele i en gavekasse, og pakker den ind i en flot indpakning. Den kan sendes både til dig selv, eller direkte til modtageren af gaven.

  Læs mere
 • Vores nye kaffeporter er klar til salg

  Efter lang ventetid er vores kaffeporter klar til salg. Den er brygget af vores lokale micro-bryggeri Humlepraxis. Her har Kenneth brygger, skabt en dejlig mørk øl med et twist af kaffe. Vi har leveret en special ristet kaffe fra Costa Rica, som indgår som en ingrediens. Kaffeporteren har allerede vundet guld ved DM i håndbryg, hvilken siger lidt om hvilken smagsoplevelse der venter. Porteren er en stærk sag på 7,8%. 

  Læs mere
 • Vi er blev forhandlere af SAGE espressomaskiner

  Nørre Snede Kafferisteri er blevet forhandlere af det flotte espressomaskiner fra SAGE. Man kan se hele produkt programmet i vores butik, ligesom det vil være muligt at få dem demonstreret med helt friske kaffebønner. Her er der mulighed for at smage inden du køber.

  Læs mere
 • Nørre Snede Kafferisteri medvirker i madmagasinet Eliksir

  Fik du ikke set vores medvirken i madmagasinet Eliksir på TV MIDTVEST kan du se det her: http://www.tvmidtvest.dk/eliksir/eliksir-kaffe?v=0_32j5k5s4

  Læs mere
 • Nørre snede kafferisteri

  Se vores nye reklamefilm

  Så er vores nye reklamefilm klar. Du kan se filmen her: https://www.youtube.com/watch?v=YgBcSOh1LOE

  Læs mere
 • Nyhed Koffeinfri kaffe

  Så har vi endelig fået koffeinfri kaffe i vores produktsortiment. Den første variant vi sætte på hylderne, er en koffeinfri arabica bønne fra Colombia. Bønnen giver en fyldig kop, med en blød smagsstruktur. Vores koffeinfrie kaffe er IKKE fremstillet med brug af kemikalier (dette er mange koffeinfrie kaffeblandinger i supermarkederne). Vi benytter kun kaffebønner behandlet med CO2. Dette efterlader ingen kemikalier i din kaffe:)

  Læs mere
 • Kaffebesøg

  Besøg fra Bording

  Så har der igen været besøg af en større gruppe. Denne gang var det 19 personer fra Bording der havde valgt at besøge Nørre Snede. Først besøgte gruppen Nørre Snede kirke, som netop har gennemgået en stor renovering. Her kunne gruppen også se døbefonten, som har inspireret os til vores logo. I kafferisteriet fik gruppen en rundvisning, og fortællingen omkring hvordan man starter en virksomhed som denne op. Der blev selvfølgelig også fortalt om kaffen, helt fra kaffebusken til det færdige produkt. Efterfølgende var der smagsprøver på kaffe og lokale produkter.

  Læs mere
 • sten fra kaffe

  Pas på din kværn. Køb kaffe uden sten!

  En fast del af vores proces med at riste kaffe, er fjernelse af sten m.m. Vi har valgt at alt vores kaffe efter ristning skal køres igennem en proces hvor små sten fjernes. Dette sker ellers sjældent på de mindre kafferisterier, da processen kræver specielt udstyr. Selv om man importerer vasket kaffe af høj kvalitet, er det vores erfaring at der af og til vil fremkomme små sten i kaffen. Disse små sten vil sjældent betyde medføre at kværnen stopper pludselig, men vil i stedet betydet at levetiden på kværnen nedsættes dramatisk.

  Læs mere
 • Økologisk te

  Nu endnu mere te hos Nørre Snede Kafferisteri

  Hos Nørre Snede Kafferisteri sælger vi meget andet end kaffe. Vi har haft en stor efterspørgelse på te. Dette har resulteret i at vi har udvidet vores sortiment af te til nu at omfatte over 25 forskellige slags. Det nyeste er chai-te med forskellig smag, bl.a. lime, kardemomme, chili, og kanel. Vi har også fået Oolong te, hvid te m.m. I vores sortiment indgår 16 forskellige slag te der er bæredygtige. Dette betyder at de er dyrket uden brug af sprøjtegift og kunstgødning.

  Læs mere
 • Javakaffe

  Nye produkter i vores "Single origin" serie

  Så er de to nye produkter i single origin serien klar. Her præsenterer vi en kaffe fra Java (Indonessien), samt en kaffe fra Guatemala.

  Kaffen fra Indonnessien kommer fra "Preanger" plantagen på øen Java. Her er jorden meget vulkansk hvilket giver gode vilkår for dyrkning af kaffe. Plantagen ligger meget stejlt og det betyder at det kun er muligt at plukke og transportere kaffen til fods. Vores Java kaffe er cremet og giver en krydret smag med noter af blomster.

  Læs mere
 • Webshop

  Vores webshop er åbnet.

  Endelig :) Efter lang tids forberedelse er jeg utroligt stolt over at kunne åbne vores webshop. Jeg må indrømme at opgaven har tage noget længere tid end først antaget. Tilgengæld syntes jeg at resultatet er blevet rigtigt godt. Jeg håber at alle vores kunder er af den samme opfattelse. Skulle der være et eller andet som i ikke syntes virker optimalt, er i meget velkomne til at kommenterer på det. MVH Brian 

  Læs mere

Hør om vores produkt nyheder. Tilmeld dig vores nyhedsbrev