• Fragt fra 49 kr Fri fragt fra 599 kr
  • Levering indenfor 1-3 dage
  • Kundeservice 75 77 18 24
  • Log ind

DKK 289,00
På lager

Den prisvindende HARIO V60 er den foretrukne kaffedrypper for kaffeprofessionelle og -entusiaster over hele verden.

 

HARIO V60 blev oprindeligt udgivet i 2005 og er elsket over hele verden som et fantastisk værktøj, der kan hjælpe dig med at skabe smagsvariationer, når du brygger kaffe. Dens brugervenlighed gør den til et godt udgangspunkt for folk, der er interesseret i specialkaffe, mens dens alsidighed gør det, så du kan finjustere dit bryg til dine præcise præferencer og udvinde alle de lækre smage og aromaer fra dine kaffebønner.

V60 Funktion 1: Kegleform

 

V60's karakteristiske kegleform gør, at lagene af kaffegrums bliver tykkere end på den flade overflade af en traditionel trapezformet drypper. Kegleformen lader varmt vand strømme ind mod midten, så det kan forblive i kontakt med kaffegrumset i længere tid og sikrer en ordentlig ekstraktion af smag og aromatiske bestanddele fra kaffegrumset.

 

V60 Feature 2: Spiralribber

 

Når kaffen er mættet, hindrer de høje ribber ikke dens udvidelse, og der dannes et luftlag mellem papiret og dryppevæggen. De snoede ribber forhindrer papiret og drypperen i at klæbe til hinanden, lader luften strømme igennem og lader kaffen udvide sig tilstrækkeligt. Dette fremmer en jævn ekstraktion.

 

V60 Funktion 3: Et enkelt hul

 

V60 har ét stort hul i bunden, i modsætning til flere mindre, der ses i for eksempel traditionelle trapezformede drypper. Dette gør det muligt for spidsen af ​​filterpapiret at stikke ud gennem hullet, hvilket igen gør det muligt for det varme vand at udføre udsugning tættere på et stoffilter, da det er ubegrænset af drypperen. Ændring af hældehastigheden giver dig mulighed for at brygge kaffe med din foretrukne smag, stærkere eller lettere.

 

V60 er designet til tilgængelighed, alsidighed og vigtigst af alt, at lave god kaffe. Og det gør den!

Varenr: 2633072