• Fragt fra 49 kr Fri fragt fra 599 kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Kundeservice 75 77 18 24
  • Log ind

Kafferisteriet Vejle

Nørre Snede kafferisteri er beliggende kun 35 km fra Vejle. Her finder man mange forskellige slags friskristet kaffebønner fra hele verdenen. Kafferisteriet har både espressokaffebønner og kaffebønner til stempelkande og filterkaffe. Du kan besøge vores butikker i Nørre Snede eller vores butik i Herning.

Du kan også vælge at benytte vores webshop, hvor hele hele vores sortiment af kaffe findes. Du kan både købe din kaffe som hele kaffebønner, eller som malet kaffe.

Har du lysten til selv at riste dine kaffebønner, så kan du også vælge at købe grønne kaffebønner. 

Nørre Snede kafferisteri blev grundlagt i 2014. Kafferisteriet har lang erfaring med at finde de bedste kaffebønner, og udvikle de rigtige risteprofiler til de enkelte kaffebønner.

Kør en tur lørdag formiddag og besøg vores spændende butik i Nørre Snede. Her finder du et stor udvalg af kaffebønner, te, spiritus, samt mange forskellig specialiteter.

 

Vi eksperimenterer løbende med nye typer kaffebønner, samt afprøver forskellige blends. Vi har i vores sortiment både single orgin kaffe samt forskellige blends. I en single orgin kaffe har man muligheden for at smage det enkelte områdes karakteristiske smag. I vores blends/blandinger bliver smagen mere kompleks. Her har vi prøvet at kombinerer forskellige kaffebønner, for at opnå en smag der er mere fyldig og med flere smagsnuancer.