• Fragt fra 49 kr Fri fragt fra 599 kr
  • Levering 1-3 hverdage
  • Kundeservice 75 77 18 24
  • Log ind

DKK 298,00DKK 199,00
På lager

Traditionelt mate-te-startsæt | Mate-Kalebasser  +  yerba mate fra Brasilien

Alt hvad du behøver for at komme i gang i ét sæt.

Dette sæt indeholder matebase af høj kvalitet bestående af en traditionel centnergræskar (naturprodukt), en dekoreret bombilla og certificeret økologisk mate fra Brasilien.

Så du har alt hvad du skal bruge til den traditionelle tilberedning.

 

Sættet indeholder:

  • 1 x Kalebasse - traditionelt lavet af græskar (Forsigtig, da dette er et naturprodukt, kan formen og størrelsen afvige lidt fra produktbillederne. De skal også renses omhyggeligt inden brug. Du kan finde flere vigtige oplysninger om brug nedenfor)
  • 1x Dekoreret Bombilla - Mate Halm
  • 1x 100% økologisk mate te - 200g

Du finder også et par ekstra varer i pakken. Vi ser frem til din feedback!

 

Traditionel Kalebasse +  bombilla:

Den traditionelle variant er lavet af et græskar og er derfor et helt naturligt produkt. Formen og størrelsen kan afvige lidt fra produktbillederne. Bombillaen er en absolut perle, på denne finder du en traditionel dekoration. Tåler IKKE opvaskemaskine. Det er en kalabas, der traditionelt bruges i Sydamerika.

 

Noter om brug:

Inden brug skal Kalebassen rengøres grundigt og skylles, da der kan være græskarrester i græskaret. Brug venligst ikke kogende vand, MAX 80 grader. På grund af den store varmeforskel mellem græskarret og udetemperaturen kan der opstå kondens på undersiden. Skyl og tør altid græskarret efter brug.

 

100 % certificeret økologisk mate te: rene blade

Vores mate-te er udelukkende fairtrade, og det er vi særligt stolte af, for det er desværre ikke en selvfølge. Vi bruger kun mate-te fra økologisk landbrug og dets naturlige miljø. Disse makkertræer vokser i skyggen af ​​andre træer og høstes kun hvert andet år. Det skaber på den ene side den intense smag og på den anden side udvikles der flere antioxidanter og mineraler. Ved hjælp af state-of-the-art og skånsom lufttørring bevares den friske smag.

Varenr: 2561186